Volg ons:

K&P Engineering Oliefilters

K&P Engineering is een Amerikaanse fabrikant van oliefilters. De organisatie bouwt al sinds 1995 zeer hoogwaardige filtersystemen voor een verscheidenheid aan toepassingen waaronder automobielen, motoren en quads. Binnen Porformance kunnen we de filters voor uw Porsche direct leveren.

De oliefilters van K&P Engineering bestaan onder andere uit filterelementen gemaakt van hoogwaardig RVS micronic filterdoek. Deze toepassing levert een ongeëvenaarde bescherming tegen olievervuiling en de daaruit voortvloeiende motorschade. De lijm gebruikt in de filterinrichting is bestand tegen temperaturen tot 600 graden Fahrenheit, ver boven de normale bedrijfstemperatuur van de motor.

Een zeer sterke vernikkelde neodymium magneet is in de top van het filterelement toegepast en zorgt voor de magnetische pre-filtering van de olie. De quad-ring pakking verdubbelt de afdichting tussen het filter en de motor. Het filterhuis is vervaardigd uit één massief blok 6061T6 aluminium. Dit zorgt voor een schitterende afwerking en een uitstekende afvoer van de warmte.

De oliefilters van K&P Engineering leveren de volgende voordelen:

  • Tot 7 keer betere oliedoorstroming dan papierenfilters
  • Voldoet aan of overtreft filtratie van standaard oliefilters
  • Hogere oliedruk bij opstarten
  • Boostdruk hoger dan 1000 PSI
  • Magnetische pre-filtering
  • FAA / PMA gecertificeerd
  • Milieuvriendelijk
  • Volledig assortiment oliefilters

KP Engineering (1)

Vanuit Beek Auto Racing bieden we een volledig portfolio met verschillende oliefilters aan voor verschillende toepassingen, waaronder automobielen, motoren en quads. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare afmetingen:

KP Engineering Afmetingen

We kunnen de filters van K&P Engineering in diverse afmetingen direct vanuit de Verenigde Staten leveren. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen in samenwerking met K&P Engineering voor de juiste oplossing.

KP Engineering (2)

Beek Auto Racing BMWspeed MercSpeed MINIspeed VAGspeed

Porformance is onderdeel van Beek Auto Racing B.V. Bezoek ook onze andere dochtermerken.