Volg ons:

Akrapovic Uitlaatsystemen

Zorg ervoor dat u de kwaliteit en sound track van een Akrapovic uitlaat ervaart. Porsche is een belangrijk onderdeel van het Akrapovic portfolio aan uitlaten. Het Sloveense bedrijf levert voor Porsche meer dan 40 verschillende uitlaten.

Akrapovic is een pionier op dit gebied van premium uitlaatsystemen voor sportieve auto’s en wordt alom erkend als een zeer innovatief materiaaltechnologiebedrijf. Het merk staat synoniem voor het hoogste niveau van ontwerp, prestatieverbetering en het creëren van een onmiskenbaar diep resonerend uitlaatgeluid.

Akrapovic Uitlaat

De producten van het bedrijf zijn ontworpen en gefabriceerd voor hoge prestatieauto’s door een gepassioneerd en hooggeschoold personeelsbestand van meer dan 1000 werknemers, gebruikmakend van de nieuwste technologieën, processen en de beste materialen. Vanuit Porformance leveren we het volledige aanbod aan hoogwaardige uitlaten van de Sloveense fabrikant.

Voor een volledig overzicht kijk gerust eens op de website van Akrapovic. We kunnen u op ieder moment persoonlijk adviseren over de opties voor uw Porsche, als u contact opneemt via onze contactpagina.

Beek Auto Racing BMWspeed MercSpeed MINIspeed VAGspeed

Porformance is onderdeel van Beek Auto Racing B.V. Bezoek ook onze andere dochtermerken.