Volg ons:

Braid Wielen

Braid Wheels ontwikkelt al sinds 1978 hoogwaardige velgen voor alle race- en straatauto’s. Vanuit Porformance kunnen we het volledige aanbod aan velgen voor uw Porsche leveren, van racerij, rally, rally- en autocross tot aan off-road.

Een hoog gekwalificeerd en gespecialiseerd team werkt met de meest innovatieve technologie├źn om top kwaliteit velgen te kunnen leveren voor de automobiel-branche. Het hoofdkantoor van Braid Wheels is gevestigd in Barcelona, Spanje.

Braid Wheels

Braid is betrokken geweest bij diverse racing series, zoals Seat Leon Eurocup, Renault Clio R3T trophy, Peugeot 308 racing cup, Deens Thundersport Championship en vele andere. BRAID heeft ook op internationaal niveau laten zien wat ze kunnen, zoals in de FIA World Touring Car Championship, FIA Formula E Championship, FIA WTCR Championship, FIA World Rallycross Championship.

Lichte en toch duurzame wielen zijn beschikbaar voor vrijwel elke klassieke of moderne Porsche en met bijna elke ET-waarde en steekmaat. Leverbaar in breedtes van 4,5″ tot een ongelooflijke 15″ en diameters van 10″, 13″, 14″ and 15″. Voor een volledig overzicht kijk gerust eens op de website van Braid. We kunnen u op ieder moment persoonlijk adviseren over de opties voor uw Porsche, als u contact opneemt via onze contactpagina.

Beek Auto Racing BMWspeed MercSpeed MINIspeed VAGspeed

Porformance is onderdeel van Beek Auto Racing B.V. Bezoek ook onze andere dochtermerken.