PorFormance

Beek Auto Racing
Weser 6
Industrieterrein Fore Park
2491 DE Den Haag
Tel: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122

ma t/m vr
van 08.30 tot 17.30
Profiel Beek Auto Racing

Beek Auto Racing onderscheidt zich sinds 1992 als technisch specialist voor sportieve auto's en de autosport. Beek Auto Racing begint waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij onze kennis en hightech apparatuur hebben motormanagementsystemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto's geen geheimen voor ons.


Inrichting

Beek Auto Racing onderscheidt zich sinds 1992 als technisch specialist voor sportieve auto's en de autosport. Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij onze kennis en hightech apparatuur hebben motoren, managementsystemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto’s geen geheimen voor ons. Zelfs op het vlak van racemotorfietsen staat Beek Auto Racing tegenwoordig zijn mannetje.

De vriendelijke ontvangst en heldere werkwijze van onze werknemers zorgen voor een karakteristieke, gezellige en vooral aangename sfeer, waarin onze klanten vol met passie en een luisterend oor worden geholpen. Onder de bezielende leiding van Klaas van Vuure is Beek Auto Racing uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks een groot aantal enthousiaste klanten zijn of haar bolide laat repareren, upgraden of restaureren.

In ons pand vind u een ruime verscheidenheid aan werkplekken voor reparatie, revisie en de montage van onderdelen aan uw auto of motor. Naast het kantoor en de lunchruimte bevinden zich een technisch lab voor de ontwikkeling van motormanagementsystemen en aanpassingen aan automotive computer units en elektronische autosystemen. De rollentestbank en motorrevisieruimte bevinden zich in het hart van onze bedrijfsomgeving.


naar boven |  | © copyright Beek Auto Racing | design en realisatie: 2BeeWeb
Importeur van: TaroxBastuckITG Air Filters
Dealer van: AkrapovicCatcamsFerodoAP RacingBremboSupersprintMilltekKoniBilsteinEibachH&R
Elk gebruik op deze site van het woord Porsche en door Porsche vastgelegde (beeld-)merken is om een willekeurige auto van het betreffende model aan te duiden.
Porsche, het Porsche wapen, 911, Carrera, Targa, Boxster, Cayenne, Tiptronic en Tequipment zijn door de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG vastgelegde (beeld-)merken.
Tussentijdse prijswijzigingen door leveranciers en door koerswisselingen voorbehouden.
Alle Porformance performance-, tuning- en overige producten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op een afgesloten circuit en het gebruik ervan is te allen tijde voor eigen rekening en risico.