PorFormance

Beek Auto Racing
Weser 6
Industrieterrein Fore Park
2491 DE Den Haag
Tel: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122

ma t/m vr
van 08.30 tot 17.30
Certificaat Van Origine (CVO)

Certificate Of Origine/Authenthicity

Duitse CVO, "Geburtsurkunde/Auslieferungszertifikat" voorbeeld in bijlage. Kan worden besteld via de Porsche AG (website) of PON Porsche Import (duurt langer). USA en omstreken direct via de website van de importeur via de volgende link: http://www.porsche.com/usa/accessoriesandservices/porscheservice/ownerservices/certificateofauthenticity/ Benodigd bij de Rijksdienst wegverkeer bij zelf importeren. Uiteraard kunt U het importeren ook volledig door ons laten verzorgen.

 Duitse CVO


Meer DiversenUSA import into the Netherlands, cost of customs and taxesnaar boven |  | © copyright Beek Auto Racing | design en realisatie: 2BeeWeb
Importeur van: TaroxBastuckITG Air Filters
Dealer van: AkrapovicCatcamsFerodoAP RacingBremboSupersprintMilltekKoniBilsteinEibachH&R
Elk gebruik op deze site van het woord Porsche en door Porsche vastgelegde (beeld-)merken is om een willekeurige auto van het betreffende model aan te duiden.
Porsche, het Porsche wapen, 911, Carrera, Targa, Boxster, Cayenne, Tiptronic en Tequipment zijn door de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG vastgelegde (beeld-)merken.
Tussentijdse prijswijzigingen door leveranciers en door koerswisselingen voorbehouden.
Alle Porformance performance-, tuning- en overige producten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op een afgesloten circuit en het gebruik ervan is te allen tijde voor eigen rekening en risico.