PorFormance

Beek Auto Racing
Weser 6
Industrieterrein Fore Park
2491 DE Den Haag
Tel: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122

ma t/m vr
van 08.30 tot 17.30
Professioneel onderkomen en service tijdens uw raceweekenden.

Wij beschikken namelijk over een racetrailer met twee tentdelen, inclusief kunststofvloeren, hospitality, displays & transportopties.

Onze racetrailer is een prominente verschijning op ieder circuit. De trailer is uitgerust met twee tenten, welke aan beide zijden van de trailer kunnen worden bevestigd. De Stegmaijer-tenten hebben afritsbare tentdelen en zijn volledig af te sluiten bij afwezigheid.


Via de hydraulische laadklep beschikt de trailer over een opbergruimte voor vier (race-)auto’s. Per tentdeel kunnen vijf à zes auto's worden gestald. De afmetingen van beide tenten zijn gelijk aan 12 bij 8 meter. De tenten bieden bescherming tegen langdurige zon en hitte. De vloer bestaat uit kunststof- vloermatten, wat inhoudt bij regenval geen natte voeten.


Uitgebreide elektra & verlichting is aanwezig in beide tentdelen. Beide ruimtes kunnen worden voorzien van tafels en banken voor circa 25 tot 30 personen, en circa 10 filmstoelen. De keuken in de truck heeft een ingebouwd gasstel, gootsteen, bestek, koffiezetapparaat, en meer.  • Veilig, droog & stofvrij transport van maximaal vier auto’s met banden, onderdelen, gereedschap, brandstof, etc.

  • Transport door één chauffeur

  • Transport van vier auto’s, brandstofkosten voor één wagen

  • Zelf snel & zonder aanhanger van en naar het circuit rijden (arrive & drive)

  • Professioneel & representatief vertegenwoordigd op ieder circuit

  • Unieke mogelijkheid om catering in één separate tent te organiseren, of nog vier tot vijf extra auto’s onder te brengen

  • Werkzaamheden onder de auto (bijvoorbeeld versnellingsbakwissel) kunnen in de trailer op niveau 1 worden uitgevoerd (niet liggend werken)

  • Natuurlijke & duidelijke afbakening van uw eigen ruimte op paddock

  • Mogelijkheid tot overnachten van monteurs in het woon/slaapgedeelte (twee stapelbedden)


Voor meer informatie en huurprijzen met betrekking tot dit professionele race-onderkomen, kunt u contact opnemen via onze contact pagina.
 Race trailer info


Meer Arrive & drive circuitservice


naar boven |  | © copyright Beek Auto Racing | design en realisatie: 2BeeWeb
Importeur van: TaroxBastuckITG Air Filters
Dealer van: AkrapovicCatcamsFerodoAP RacingBremboSupersprintMilltekKoniBilsteinEibachH&R
Elk gebruik op deze site van het woord Porsche en door Porsche vastgelegde (beeld-)merken is om een willekeurige auto van het betreffende model aan te duiden.
Porsche, het Porsche wapen, 911, Carrera, Targa, Boxster, Cayenne, Tiptronic en Tequipment zijn door de Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG vastgelegde (beeld-)merken.
Tussentijdse prijswijzigingen door leveranciers en door koerswisselingen voorbehouden.
Alle Porformance performance-, tuning- en overige producten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op een afgesloten circuit en het gebruik ervan is te allen tijde voor eigen rekening en risico.